2013-12-03 09:10:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Túl merészek a tervei

Napi horoszkóp december 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Attól fél, hogy unalmas lesz a mai napja. Ám a végén annyira felpörögnek az események, hogy tán még ön sem elég harcedzett ahhoz, hogy azt követni tudja. Legyen mégis résen, mert sok jóra számíthat, vegye észre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon sokat költekezik mostanában. Persze a közelgő karácsony erre jó ürügyet szolgáltat, ám mégsem járja, hogy a legtöbb ajándékot magának veszi. Ez még akkor is így van, ha másnak, de a saját ízlése és igénye szerint.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Túl merészek a tervei. Ön talán megszokta a szédítő magasokat, de nem ártana, ha a biztonság kedvéért egy szakértővel is beszélne. Az legalább abban a segítségére lehet, hogy a megfelelő biztonsági köteleket megmutassa önnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tele van friss erőkkel és energiákkal az utóbbi időben, ma mégis úgy érzi, hogy fáradt, letört, vagy akadályozott. Egy kis pihenés, frissítő masszázs, vagy jóga új energiákkal töltheti fel. Néha muszáj lassítani, megállni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Bolondos, viccelődős kedvében találja önt a mai nap. A munkatársait is ön szórakoztatja, ezért aztán nagyon is élvezik a közelségét. A pezsgés a szellemieknek is jót tesz: új ötletekkel, megoldásokkal rukkolhat elő. Másokat is megihlet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ha egzotikus helyszínen szeretne szilveszterezni, már most elkezdheti tervezni a kiruccanását. Csak egy dolog lesz nehéz: a partnerét meggyőzni. Ő kicsit kényelmesebb, legszívesebben otthon maradna. De meggyőzhető.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól teszi, ha a mai napon inkább kerüli a problémás helyzeteket. A csillagai azt mutatják, hogy egyelőre még nem készült fel a harcra, ez még csak az erőgyűjtés ideje. Mérlegeljen, ahogy szokott, és készüljön fel a küzdelemre.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jobban oda kellene figyelnie a tervezésre! Jól teszi, ha a szokásosnál korábban indul el, és pontos időbeosztást készít, amit aztán be is tart. Egy váratlan találkozó még így is keresztülhúzhatja a számításait. Pedig most minden perc számít.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem szabad visszafojtania az érzéseit. A sebek, amiket magában hordoz, idővel teljesen elgennyesedhetnek. Ráadásul annak sem tesz jót a hallgatással, aki folyamatosan megbántja önt. Neki is szüksége van a lelki fejlődésre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Még alig kezdődött el a tél, önt máris valami nyavalya kerülgeti. Még megelőzheti a nagyobb bajt, ha szed valami vitamint, és nagyon sok meleg teát iszik. A deréktáj védelmére is ügyeljen! Hordjon vesemelegítőt!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Sebezhetetlennek, rinocéroszbőrűnek mutatja magát, de ez az álca nagyon is érző szívet takar. A mai napon még önt is érheti olyan seb, hogy kiderüljön a gyenge, gyengéd szíve. Hála istennek. Legalább tudomást szerez róla.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jobb lenne, ha kerülné az üzletelést a mai napon. Valamilyen veszteség érheti ugyanis, akár vesz, akár elad. Az adakozásnak azonban van helye: ma ne legyen szűkmarkú a koldusokkal, utcazenészekkel. Így jóra fordítja, ami rossz.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: